AuraCharm Premium

Schrijf je in voor A.C. Premium nieuws!

Kun jij ook niet wachten tot AC Premium van start gaat?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief over Premium en ben als eerste op de hoogte van al het nieuws omtrent AC Premium! 

 

Wat is AC Premium:

AC Premium kunt u beschouwen als een besloten, hi-end, scouting groep voor creatieve talenten. Met AC Premium vergroot een talent cq. kandidaat zijn of haar zichtbaarheid aanzienlijk, doormiddel van een compleet en interactief profiel dan wel online portfolio. Dit portfolio wordt beschikbaar gesteld aan de beste scouts en coaches in het betreffende marktsegment. AC Premium richt zich dan ook op jou, de kandidaat, het talent!

Hoe het werkt:

 • AC premium gaan een relatie van 1 jaar aan met AuraCharm. Alle premium members worden grondig geëvalueerd en door een gespecialiseerd team begeleid.
 • Dit team bestaat uit een premium selectie specialisten, scouts en coaches van alle betrokken partners van AuraCharm. Dit team heeft als primaire taak om de uitzonderlijk getalenteerde leden vroegtijdig te ontdekken en te begeleiden.
 • Kandidaten met uitzonderlijke potentie ontvangen directe aanbevelingen bij partners en coaches. Deze zullen dan samen met de kandidaat de weg naar top scouts voorbereiden.
 • Doormiddel van deze premium aanbevelingen krijgt het premium lid toegang tot een netwerk van prominente partners en beslissende partijen waar talenten nog beter tot hun recht komen en ontwikkelt kunnen worden.
 • AC premium is een bemiddelingsproces voor premium creatief talent met de duur van 1 kalenderjaar.

 

Hoe het platform werkt:

Dankzij het AC Premium platform is er vorm gegeven aan een systeem dat het mogelijk maakt om uitzonderlijke leden of premium leden te kunnen groeperen. Deze groep van uitzonderlijk talent maakt het overzichtelijk voor een ieder om te zien welke talenten er direct inzetbaar zijn op het niveau waar de vraag is.

Profilering kan door de kandidaat zelf naar wens worden ingericht om scouts, coaches en programmeurs in een oogopslag de informatie te bieden die voor de specifieke kandidaat belangrijk is.

 • Maak een profiel aan op AC Premium
 • De Premium groep is verborgen en exclusief toegankelijk voor AC Premium leden.
 • Recruiters en scouts hebben ook toegang tot deze premium groep
 • AuraCharm sluit contracten af met valide partners die uiterst interessant kunnen zijn voor actieve premium leden.
 • Premium leden worden verdeeld in groepen per marktsegment, talent en/of vakgebied. Doorzoekbaar voor scouts, coaches, casting directors en programmeurs.
 • AC premium geeft het creatieve talent focus en ruimte om zich te blijven concentreren op zijn/haar ontwikkeling in plaats van brand marketing en netwerken.
 • AC premium is de service die creatief netwerken voor creatieve artiesten bevordert en stimuleert.

 

Garanties:

AC premium garandeert dat in alle premium members tijd wordt geïnvesteerd door het samengestelde scout team van AC Premium en haar partners.

De servercapaciteit van AuraCharm kan op dit moment maximaal 12 000 creatieve members opvangen. Om alle premium members binnen 1 jaar gronding te kunnen bestuderen moet AuraCharm een degelijk team samenstellen. Samen met verschillende professionele scouts word er een team samengesteld waarmee we de volledige capaciteit van onze servers benut kan worden.

Wij geven geen garanties over hoeveel premium members zullen worden doorgespeeld naar topbureaus. Dit is enkel en alleen afhankelijk van de ontwikkeling en voortgang van talenten binnen het premium segment. AC heeft hier geen invloed op. dit is 100% in handen van de speciale scout team. Aan deze resultaten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

AuraCharm is een onderneming en heeft baat bij een positief resultaat. Om meetbaar resultaat te boeken zal AuraCharm net zo hard en gepassioneerd te werk gaan, als het heeft gedaan bij het opbouwen van AuraCharm. Ben jij ook overtuigd van onze werklust en wilskracht? Beschikken wij over voldoende kwaliteit, talent en potentie? Sluit je dan aan bij AC premium om er samen een succes van te maken.

 

Extra garanties van AuraCharm:

AC premium heeft meerdere events en happenings ingepland staan, verspreid over een jaar:

 • professionele studio events
 • Foto en video events.
 • workshops, evenementen en trainingen
 • uitnodigingen als support act / voorprogramma van prominente artiesten
 • een compleet verzorgde kunst en vermaak vakantie van 2 weken voor een groepje premium leden.
 • Winacties, giveaways, flinke kortingen
 • En meer.

Toegevoegde waarde d.m.v. diensten van AC:

AuraCharm en AC Premium verschaffen een doorzoekbare, actief onderhouden database van potentieel talent . Met AuraCharm besparen partners en aangesloten firma’s tijd, geld en frustratie, op zoek naar het juiste talent voor hun opdrachtgever of project.

AuraCharm verleent een unieke service aan haar leden door deze een creatief curriculum vitae te verschaffen op haar platform. Alle creatieve informatie van leden wordt op 1 persoonlijk profiel verzameld en inzichtelijk gemaakt. Zo vallen onze kandidaten op, worden ze gescout en komen ze verzorgt op de markt. Zo heeft de opdrachtgever een gevoel bij een kandidaat, nog voordat een eventuele auditie nodig is. Zo kunnen alle partijen gericht, en kundig om tafel met elkaar. AuraCharm verbindt deze groepen, deze mensen, doormiddel van wil en talent. AuraCharm en AC Premium zijn de brug die zoekende producenten en getalenteerde mensen die gevonden willen worden verbinden.