Informatie

Meer informatie

Meer informatie

AuraCharm is een gratis sociale netwerksite die zich specifiek richt op het samenbrengen van creatieve mensen. AuraCharm noemt zichzelf dan ook de allereerste echte creatieve netwerk ter wereld. We willen creatieve mensen van over de hele wereld bij elkaar brengen zodat ze succesvoller en productiever zijn.

Creatieve netwerken

AC richt zich vooral op creatieve netwerken. Via AC kun je bijvoorbeeld contact onderhouden met creatieve contacten, advies vragen aan branchegenoten of een nieuwe klus vinden. Pagina’s op AC zien er presenterend en uitnodigend uit. Je kunt er een groot aanbod van creativiteit tegenkomen voor vermaak, ontspanning en als verlengstuk van je creatieve leven.

Online presenteren

Wanneer je een profiel aanmaakt op AC, ben je verplicht om een omschrijving van je creativiteit op te geven. Je maakt een profiel aan en kan je huidige creativiteitten en creativiteitten uit het verleden vermelden. Je kunt foto’s, video’s of sociale links delen. Het is vergelijkbaar met een cv. Je kunt jezelf op AC presenteren en jouw netwerk opbouwen door ‘connecties’ aan te gaan met andere gebruikers. Stem je profiel af op degenen die je wilt bereiken, net als bij een cv. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, naar klanten of zoek je juist samenwerkingspartners?

Waarom AC gebruiken?

Via AC kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van de actuele activiteiten van jouw connecties, de mensen in je netwerk. Via het netwerk van jouw eigen contacten kun je ook weer in contact komen met anderen. Stel je bent op zoek naar een nieuwe baan, een opdracht of advies over een bepaald onderwerp. Dit kun je al jouw contacten in een keer laten weten. Aangezien AC een netwerk van creativiteit is, is er een grote kans dat een van je connecties iets voor je kan betekenen of wellicht iemand kent die jou hierbij kan helpen.

Wat kun je met AuraCharm?

  • Jouw netwerk gemakkelijk in één keer op de hoogte houden van jouw activiteiten.
  • Contactgegevens van je netwerk zijn altijd up-to-date omdat iedereen zijn eigen contactgegevens bijhoudt.
  • Connecties kunnen jouw een aanbeveling geven.
  • Creatieve netwerk uitbreiden door jouw eerstegraads connecties je te laten introduceren bij tweedegraads connecties (contacten van jouw connecties die mogelijk interessant voor je zijn).
  • Lid worden van groepen rondom een bepaald onderwerp om informatie uit te wisselen en je netwerk verder uit te bouwen.
  • Vacatures zoeken.
  • Tegelijkertijd gebruiken recruiters en headhunters de informatie op profielen om kandidaten voor vacatures te vinden.